HOMIEE ryggsäck för resor, expanderbar bagageryggsäck, torr och våt separering, stöldskydd

4,5 av 5 stjärnor 3 694 betyg

299,99kr
B Svart

Förbättra ditt köp


Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

299,99kr
GRATIS leverans tis, 4 okt på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans). Beställ inom 1 tim 46 min
I lager.
[{"displayPrice":"299,99 kr","priceAmount":299.99,"currencySymbol":"kr","integerValue":"299","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"gwngQGk6EpmsSl5bhLcjPC3P5F%2F3N4%2BWYut7o1wLxHxUf5o3p4zs65GiQAOxn5yacbEuIeOkqU9EUZktBeBHLA1UswvaSvNi9MPIxP7pAYGFQO6ni7uPef90o6p0gqEvKlIXdB%2FqK2pxudoYV2fObsFQ0SxfeQJrXRpm%2BbOw5NdIXm8NFeg6xf6IaV8qxtH9","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
299,99 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
299,99 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

Köp den med

299,99kr
Få den redan den tisdag, okt. 4
I lager.
Säljs av HOMIEE Europe och levereras med Amazon Fulfillment.
220,99kr
Få den redan den onsdag, okt. 5
I lager.
Säljs av HUASIZHE och levereras med Amazon Fulfillment.
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktinformation

  • Första tillgängliga datum ‏ : ‎ 18 Juni 2020
  • Tillverkare ‏ : ‎ HOMIEE
  • ASIN ‏ : ‎ B08BFB5482
  • Tillverkarens referens ‏ : ‎ LBXX
  • Avdelning ‏ : ‎ Dam
  • Kundrecensioner:
    4,5 av 5 stjärnor 3 694 betyg

Kundfrågor och svar

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,5 av 5 stjärnor
4,5 av 5
3 694 övergripande betyg

Toppenrecensioner från Sverige

Färg: helt svartVerifierat köp
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Färg: helt svartVerifierat köp
Färg: helt svartVerifierat köp
Färg: helt svartVerifierat köp
Färg: helt svartVerifierat köp

Populäraste recensionerna från andra länder

Bewerter/-in
4,0 av 5 stjärnor Raumwunder von 1,2kg Eigengewicht
Recenserad i Tyskland 🇩🇪 den 7 juni 2022
Färg: helt svartVerifierat köp
26 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Koshabi
4,0 av 5 stjärnor Versatile for everyday carry!
Recenserad i Storbritannien den 22 maj 2022
Färg: helt svartVerifierat köp
4 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Jon T.
5,0 av 5 stjärnor Good quality backpack, great functionality and great price.
Recenserad i Storbritannien den 13 mars 2022
Färg: helt svartVerifierat köp
Kundbild
5,0 av 5 stjärnor Good quality backpack, great functionality and great price.
Recenserad i Storbritannien den 13 mars 2022
Spent the last few months looking through hundreds of different backpacks and finally settled on this. The quality and functionallity of this bag is great and for the price, really good value for money. The various different compartments are perfect for all sorts of belongings and good size too. The bag doesn't feel too cumbersome despite its capacity.

The only issue I've encountered isnt a flaw in design, rather a mistake in manufacturer. The tablet pocket in the laptop compartment is sewn in upside down. Rendering it virtually useless.

All in all, really happy with this back pack.
Bilder i den här recensionen
Kundbild Kundbild Kundbild Kundbild
KundbildKundbildKundbildKundbild
4 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Techyware
4,0 av 5 stjärnor Carry it on your back as a minimalist
Recenserad i Storbritannien den 20 augusti 2019
Färg: grå-2Verifierat köp
Kundbild
4,0 av 5 stjärnor Carry it on your back as a minimalist
Recenserad i Storbritannien den 20 augusti 2019
I needed a simple, cheap yet moderately spaced backpack. Especially for those times I needed for a nights stopover for business trips. This bag fitted those criteria's easily. I wanted to make my trips having only the minimalist of items and I successfully achieved this bag. Enough space for a laptop of a 14" screen & charger. shoes, nightwear, one days spare clothes, toiletries and usual travel tech.

The material is of really good quality, with a strong structure, with strong zips. Compartments inside the bag are plenty helping to keep items separate, my only gripe with it is that they are not more sturdy.
The USB sockets are easy to access and inside you can have your own USB charger added, but there is no dedicated space for it inside but its not a deal breaker.

The outside compartment is large with space to add a paper notebook and stationary, with the secret compartment hidden and its good to have it so the zip doesn't dig into your back.

The handle is very useful and I found especially good when boarding trains and the tube with cramped spaces. It's strong and well padded so it doesn't dig into your hands.

Overall I have very satisfied with this bag, its not to big and not to small and can easily be used in conjunction with trolley bags with its strap. The colour and comfort factor is great, looks smart and stylish and not out of place when attending meetings.

If I could ask for one thing to be added is have the at bottom of the backpack an extra layer of protection. Just to keep sturdy and more waterproof. Other than that an excellent purchase and look forward to using it more in my day to day and trips.
Bilder i den här recensionen
Kundbild
Kundbild
2 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Amazon Customer
5,0 av 5 stjärnor Excellent buy - superb bag
Recenserad i Storbritannien den 12 augusti 2020
Färg: NygråVerifierat köp
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk