429,99kr
GRATIS leverans torsdag, 2 februari på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans). Beställ inom 22 tim 24 min
Endast 3 kvar i lager – beställ snart.
[{"displayPrice":"429,99 kr","priceAmount":429.99,"currencySymbol":"kr","integerValue":"429","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"HThTcNo7g%2Bej%2B2IfeYEHySRiGVGARreFGazy7NBbwI1UOeZ6LYielWKlAks6WxaL4t8dk7k%2BUcr0vnc%2B1o0e%2Fip%2FCViLbMZs3lKPNdBTPW%2FVm%2BqbVKDPbV25r8ZFzGxQTTC4eGYh%2B8WKFLRakwee5yEtVTETUVsnap754wdSuKQcBuf7z09p6fC65a3%2FNmZD","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
429,99 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
429,99 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

HOMCENT Winter Stroller Sleeping Bag, Stroller Foot Blanket, vattentät Baby Foot Blanket, lämplig för alla reseutrustning, avtagbar

5,0 av 5 stjärnor 2 betyg

429,99kr

Förbättra ditt köp

  • ❄【 Den universella barnvagnssovsäcken】. Vi använder miljövänliga material och ett mjukt korallfrottéfoder med vertikala slitsar som passar alla barnvagnar och joggingvagnar. Materialet av hög kvalitet håller ditt barn bekvämt varmt, så du behöver inte oroa dig för att ditt barn ska bli förkyld.
  • ❄【Storlek】Vagnen mäter 95 cm x 58 cm och kan justeras så att den passar alla modeller för att underlätta för föräldrarna. Med en babysovsäck för barnvagn kan du och dina barn njuta av solen och känna naturen även under den kalla vintern. Den här barnvagnen är ett bra val för föräldrar.
  • ❄【Förankrad på plats】Vi har utrustat materialet i babysovsäcken med en förbättrad halkskyddande funktion. Den håller sig på plats även vid ansträngande rörelser. Babyfåtöljen är också utrustad med ett halkfritt material på baksidan. Den kan fästas perfekt på barnvagnen och ökar barnets säkerhet. Föräldrarna behöver inte oroa sig för att sovsäcken ska glida ner på golvet.
  • ❄【Hållningslås och matta design】 Sovsäcken har dragkedjor på båda sidor, som kan användas som filt eller svepning genom att öppna hela sovsäcken helt eller delvis. I sovsäcken ingår även en mössa. Mössan är tillverkad av varm korallfärgad fleece och kan användas som en isolerad vindjacka plus. Den ger extra värme i kalla förhållanden och förhindrar att barnen blir sjuka.
  • ❄【Livet är säkert】 HOMCENTs babysovsäck är en av de lättaste, mest kompakta och mångsidiga babysovsäckarna. Den här babysovsäcken är utformad för att kunna tas med överallt och hålla barnen varma på vintern, så du kan också få det.

Köp den med

  • HOMCENT Winter Stroller Sleeping Bag, Stroller Foot Blanket, vattentät Baby Foot Blanket, lämplig för alla reseutrustning, av
  • +
  • NUK 10256328 Dispenser för Mjölkpulver, 78 * 190 mm, Violrtt, Vit
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
En av dessa artiklar levereras tidigare än den andra.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

HOMCENT Winter Stroller Sleeping Bag, Stroller Foot Blanket, vattentät Baby Foot Blanket, lämplig för alla reseutrustning, avtagbar


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

5,0 av 5 stjärnor
5 av 5
2 övergripande betyg
5 stjärnor
100%
4 stjärnor 0% (0%) 0%
3 stjärnor 0% (0%) 0%
2 stjärnor 0% (0%) 0%
1 stjärna 0% (0%) 0%

Inga kundrecensioner

Det finns 0 kundrecensioner och 2 kundbetyg.