163,75 kr
149,00 kr leverans: apr 24 - 29 Detaljer
Endast 1 kvar i lager – beställ snart.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av haupteingang1.
Har du denna produkt och vill sälja den?

HO metallhjul, 36"/ribbad (12)

av Kadee

Pris: 163,75 kr

Förbättra ditt köp

  • Den här artikeln är INTE en leksak och är avsedd för modellering

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Produktsäkerhet

Produkten är föremål för särskilda säkerhetsvarningar
  • Varning:Ej lämplig för barn under 14 år. För användning i vuxens sällskap

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Lämplig för följande skalor:
HO¬OO-skala

(Kod 110) 36 i diameter ribbade bakhjul 12 set ribbade hjul finns oftast på rullande materiel. Kadee-hjulset tillverkas enligt de mest krävande standarderna och egenskaper: RP-25 kontur, icke-magnetiska metallhjul och isolerade nålaxelar. Hjulset Funktioner kod 110 Exakta markeringar Otrolig detalj Äkta mot prototyp Icke-magnetiska metallhjul Smidig spårning gratis rullning konturerade isolerade axlar RP-25 gratis rullande hjul Nålpunktsaxel frakt & passagerare termen kod 110 och kod 88 avser hjulens bredd och har ingen relation till spårkoden. Kod 110 hjul är 110 tum breda och kod 88 är .088 tum bred. Kod 110 hjul är de vanliga (eller "standard") bredhjulen och kod 88 är det som kallas "Semi-Scale" och används när modellen vill ha en mer prototypisk däckbredd. Den faktiska prototypiska hjulbredden skulle vara cirka 0,067 tum bred och även om de kommer att gå OK på det genomsnittliga spåret kommer de inte att gå igenom vanliga valörer och korsningar. Kod 88 (.088 tum) är nästan minimibredden på hjulet som kommer att köras på de flesta standardspår eller vanliga spår om den mäts korrekt. Det är verkligen en fråga om utseende eftersom det finns mycket små operativa skillnader mellan löpning kod 110 eller kod 88 hjul. Kod 88 hjul ser riktigt bra ut och är mest märkbara på bilar med öppen ram som hoppare och tank bilar. De ser dock också bra ut på boxbilar, gondoler och reefers men inte riktigt som märks. Som nämnts ovan spårkod och hjulkod har ingen relation vilket betyder att kod 110 och kod 88 kommer att köras på de flesta av alla spår. Spårkoden är helt enkelt den uppmätta höjden på skenan, kod 100 är 0,100 tum hög, kod 83 är 0,083 tum lång, kod 70 är .070 tum hög, och så vidare. Varning: Kakande hazard – små delar – inte för barn under 14 år. Kadee Quality Products Co. produkterna är inte leksaker och är inte avsedda för barn under 14 år


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner