58,03 kr
FRI frakt: Tisdag, 20 apr på beställningar över 229,00 kr som skickas av Amazon.
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Har du denna produkt och vill sälja den?

GothicBride Kabelband, 50 st återanvändbara kardborrband, krok- och slingband för surfplatta bärbar dator PC TV hem kontor elektronik kabel (15 x 2 cm)

4,7 av 5 stjärnor 1 330 betyg

Pris: 58,03 kr

Förbättra ditt köp

  • 【Robust Meterial】GothicBride-kabelband är tillverkade av ett tyg med nylon. En typ av tyg har många öglor på sin yta, och den andra har många till och med små krokar på sin yta. Så länge de två typerna av bälten är justerbara och lätt pressade, kommer slingorna att hakas ihop, så de är väldigt robusta och hållbara.
  • 【Bekvämlighet】Det finns ett hål ovanpå buntbanden, det är bekvämt för dig att organisera och styra kablar, ledningar och sladdar, ger dig en fantastisk lagringsupplevelse
  • 【Justerbar och återanvändbar】Till skillnad från andra traditionella kabelbindningar, är denna kabelrem justerbar, du kan riva den när som helst och öka/minska kablarna du vill, så den är också återanvändbar.
  • 【Multi-porpose】Storleken på GothicBride-kabelbanden är 150 x 20 mm (5,91 x 0,78 tum), och du får 50 stycken efter att du beställt det. Varje rem kan innehålla 5-8 kablar, kan passa dina olika organiseringsändamål i ditt dagliga liv. Hjälper dig att skapa en ren och prydlig förvaringsmiljö.
  • 【Utmärkt kundservice】GothicBride strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter och bästa service till våra kunder. 7 x 24 timmars kundtjänst här, om du har problem kan du kontakta oss via e-post.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback


Köps ofta tillsammans

  • GothicBride Kabelband, 50 st återanvändbara kardborrband, krok- och slingband för surfplatta bärbar dator PC TV hem kontor elektronik kabel (15 x 2 cm)
  • +
  • AGPTEK kabelkanal, självstängande kabelslang, vävd kabelmantel kan skäras i storlek, flexibel 3m, diameter 12-20mm, göm i skrivbordet, TV, golv, svart
  • +
  • URAQT Kabelklämmor Kabelhållare, Mångsidig Kabelledning Kabel Organizer set för Skrivbord, Nätkabel, USB-Laddningskabel, Laddare, Ljudkabel (15 st)
Totalt pris: 273,69 SEK
Köp de valda objekten tillsammans

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Detta är principen om kardborreband. Det är ett tyg med nylontråd. En typ av tyg har många öglor på ytan (hädanefter kallad "lugg"), och den andra har många även små krokar på ytan (hädanefter kallad "krokyta"). Så länge de två typerna av bälten är i linje och något pressade kommer öglorna att hakas ihop och kan bara rivas bort när spännets huvud dras utåt med lite kraft.


Flexibilitet

Inkluderar ett ögonhål i svansen så att slipsen kan fästas på en kabel eller hängas från en krok. Ta kontroll över sladdröran. Vira bara runt kabeln och så är jobbet klar. Den är så enkel och enkel att använda.

Lätt att använda

Att organisera kablar kunde inte vara enklare. Det är mycket bättre än buntband i plast och du behöver inte klippa den. Samla dem ihop, linda in de hållbara kablarna runt dem tätt. Kabellindan öppnas och stängs enkelt och snabbt så att du kan lägga till eller ta bort kablar.

Dubbel användning

Dessa kabelband är tillverkade av ett självfästande krok- och slingmaterial som populärt av produkter, återanvändbara och hållbara. De kan vara för dubbel användning både fram och bak.

Storlek

Varje kardborrband är 15 x 2 cm (5,91 x 0,78 tum).

Inklusive

50 st kabelband per förpackning, färgen är svart

Mångsidighet

De kan användas för att binda upp högtalarkablar, gitarrkablar, TV-kablar, mikrofonmikrofon, datorkablar och mycket mer. Den är perfekt för att hålla alla typer av sladdar välorganiserade och snygga på plats.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

4,7 av 5 stjärnor
4,7 av 5
1 330 övergripande betyg
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

GenerationsXER
5,0 av 5 stjärnor Not as advertised and can’t recommend, sorry .
Granskad i Storbritannien den 26 januari 2021
Verifierat köp
Roland Hurt
5,0 av 5 stjärnor Excellent quality & value for money.
Granskad i Storbritannien den 16 juli 2020
Verifierat köp
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Freddie collier
5,0 av 5 stjärnor A must have!
Granskad i Storbritannien den 8 februari 2021
Verifierat köp
Amazon Customer
5,0 av 5 stjärnor Easy to use and good value for money. Ideal if you have lots of cables (like me)
Granskad i Storbritannien den 9 september 2020
Verifierat köp
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Lea
5,0 av 5 stjärnor Worth the money
Granskad i Storbritannien den 31 januari 2021
Verifierat köp