318,82 kr
FRI frakt: maj 26 - jun 12 Detaljer
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av Questionnaire business bank.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Godparents Poem Print Gift for Godmother, Bible Verses Akvarellblommor Wall Art Bild Canvastavla Målning Affisch Dop Gåvor-60x90cmx1 Ingen ram

av JLFDHR

Pris: 318,82 kr

Förbättra ditt köp

  • 1. Högupplöst konstmikrostråleskrivt konstverk, bilder och foton tryckta på högkvalitativ polyesterduk;
  • 2. Använda högkvalitativt dukmaterial, tåligt, vattentätt och fukttätt;
  • 3. Detta är en affisch som är värt att samla och äga. Du kan också ge den som en gåva till din familj och vänner. Detta kommer att bli en överraskning.
  • 4. Perfekt väggkonst för vardagsrum, sovrum, kök, matsal, badrum, dekoration av barvägg, heminredning eller hotell- och kontordekoration;
  • 5. På grund av olika displaymärken kan den faktiska väggkonstfärgen skilja sig något från produktbilden. Vi lägger stor vikt vid din köpupplevelse, om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Denna produkt är ett bläckstråleskrivet canvas, inte handritat utan maskintryckt Du kan använda ramen för att fixa den, eller så kan du direkt använda dubbelsidig tejp för att fästa den på väggen. Försök att undvika vikning. Även om det använder vattentäta och fuktsäkra material, tvätta det inte direkt med vatten. När rengöring behövs kan du torka försiktigt med en handduk. Bilderna som visas är endast avsedda att illustrera. De sköts inte i ett riktigt utställningsrum och representerar inte heller trycksens faktiska storlek. Vänligen mäta väggen korrekt och se till att du väljer rätt storlek. Om du har några frågor, vänligen lämna ett meddelande, vi lovar att svara dig inom 101 timmar, om det finns någon anledning som gör dig missnöjd med våra produkter, kommer vi att ge dig den bästa servicen.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner