199,00 kr
FRI frakt: Fredag, 16 apr på beställningar över 229,00 kr som skickas av Amazon.
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Glucomannan Med Kromkapslar - 3000 Mg Per Servering Kostfiberpiller, Tabletter Med B6, Konjac Fiberpulver För att Balansera Matbegäret, Vegan & Keto Vänlig - 60 Dietpiller - Weightworld

3,6 av 5 stjärnor 385 betyg

Pris: 199,00 kr

Förbättra ditt köp

  • ✔ NATURLIG KOSTTILLSKOTT FÖR KONTROLL AV MATBEGÄRET – WeightWorld ville skapa en stark Glucomannan Kromkapslar som designats för att minska din hunger och även använda naturliga och rena bantningsingredienser. Det är just därför som varje kapsel av dina kosttillskott innehåller vegan-vänlig och ren Glucomannan som packats med olöslig fiber för att hjälpa till att bryta ner maten och uppleva maximal tillfredsställelse och minimalt obehag mellan måltiderna!
  • ✔ KRAFTFULLA 3000MG KONJAC GLUCOMANNAN PORTIONER – Den huvudsakliga aktiva ingrediensen i dessa piller är Glucomannan, en vegetarisk sammansättning från Konjac Rot. Varje daglig servering av detta starka kosttillskott kommer med 3000mg av kraftfull Glucomannan som positivt främjar din diet och kost. Detta är vad som gör WeightWorlds Glucomannan kosttillskott så populära bland alla dessa som följer en viss diet.
  • ✔ HANTERA MATBEGÄR MED DESSA KAPSLAR – Många liknande tabletter kan vara svåra att inkomponera i en upptaget livsstil. Weight Worlds Glucomannan med Chromium främjar en snabb livsstil so att du kan inta det i gymmet, jobbet och under dina måltider. Detta kosttillskott kommer i kapslar, vilka i sig är väldigt enkla att svälja med hjälp av vatten. Varje enskild tablett främjar en snabb och balanserad viktminskning.
  • ✔ VEGAN & VEGETARISK DIET PILLER – För att producera Glucomannan med Chromium och B6 kosttillskott för både män och kvinnor, oavsett deras nuvarande livsstil så ville WeightWorld skapa en tillskott i form av tabletter som lämpar sig för en vegetarisk eller vegan baserad diet. Dessa piller är även passande för de som anammar en keto baserad livsstil.
  • ✔ 90 DAGARS PENGARNA TILLBAKA GARANTI - WeightWorld över 12 år av erfarenhet när det kommer till kosttillskott vilka lärt oss vikten av en högkvalitativ produkt som kunderna törstar efter. Om du inte skulle vara nöjd med produkten eller resultaten av dessa naturliga piller så har du rätt till att få tillbaka dina pengar inom 90 dagar utan att behöva ange anledningen till det!

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktinformation

Teknisk information

Allmän information

Ytterligare information

Feedback


Köps ofta tillsammans

  • Glucomannan Med Kromkapslar - 3000 Mg Per Servering Kostfiberpiller, Tabletter Med B6, Konjac Fiberpulver För att Balansera Matbegäret, Vegan & Keto Vänlig - 60 Dietpiller - Weightworld
  • +
  • Skinny Coffee Drink – Low Carb kaffepulver för borttagning, 28 dagar detox diet kur, protein skaka med grönt kaffe extrakt och matcha, slim Fat Burner kaffe smoothie Mix – 140 g superfood Powder vegan
Totalt pris: 398,00 SEK
Köp de valda objekten tillsammans

Produktbeskrivning

Produktbeskrivning

Glukomannan är ett mycket populärt kosttillskott på marknaden. Består av glukomannan (extrakt från konjakets rötter), krom och vitamin B6, det minskar hungern och återställer energi. När produkten intagits sväller glukomannfibrerna in i tarmen, vilket medför att övergången av mat från magen till hagel. Detta ökar känslan av mättnad, minskar kalorier och resulterar i naturlig viktminskning.

Ingredienser

Aktiva ingredienser: glukomannan (konjakrot), vitamin B6 (som pyridoxin HCl), krom (som krompikolinat). Andra: kapselhölje (hydroxipropylmetylcellulosa) och maltodextrin.

Visa mer

Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

3,6 av 5 stjärnor
3,6 av 5
385 övergripande betyg
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

Amazon Customer
1,0 av 5 stjärnor Misleading product listing
Granskad i Storbritannien den 24 augusti 2019
Verifierat köp
23 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Barbara Motzer
1,0 av 5 stjärnor No effect!!
Granskad i Storbritannien den 6 maj 2020
Verifierat köp
2 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
kevin
3,0 av 5 stjärnor Save your money. No quick fix
Granskad i Storbritannien den 23 augusti 2019
Verifierat köp
2 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
azi
2,0 av 5 stjärnor The pills container looks cheap and old
Granskad i Storbritannien den 1 juni 2020
Verifierat köp
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Jennifer Pickles
4,0 av 5 stjärnor Easy to swallow
Granskad i Storbritannien den 9 april 2020
Verifierat köp
2 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk