228,29kr
GRATIS leverans: dec 18 - jan 8 Detaljer
I lager.
228,29 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
228,29 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Qiujuwefi-EU
Säljs av
Skickas från
Qiujuwefi-EU
Säljs av
Returpolicy: Kan returneras t.o.m 31 januari 2022.
För semestersäsongen 2021 kan returvaror som köpts mellan 1 november och 31 december returneras t.o.m 31 januari 2022.

Ball Finder Glasögon, Ball Finder Sportglasögon Män Kvinnor Hitta glasögon med linsrengörare och låda för män Kvinnor Golfboll Finder Glasögon


Pris: 228,29kr

Förbättra ditt köp

  • De blå linserna belyser kulornas vita färg, lätt att hitta dem. Inte solglasögon och behöver inte filter -UV -strålar.
  • Det sparar dig tid att leta efter bollar och är mycket praktiskt.
  • Blockerar majoriteten av oönskat ljus, lätt att hitta bollar.
  • Om det finns grönt gräs fungerar glasdetektorn bra, och om gula eller ljusa löv faller överallt gör det ingen större skillnad för miljön, så det skiljer sig mycket från en vit boll.
  • Glasen fungerar bra när en del av bollen kan ses från gräset. Om bollen är helt blockerad av grovt gräs, notera att glaset inte hjälper dig att se genom gräset.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Produktbeskrivning

Funktion: 1. Blockerar majoriteten av oönskat ljus, lätt att hitta bollar. 2. Det sparar dig tid att leta efter bollar och är mycket praktiskt. 3. De blå linserna belyser kulornas vita färg, lätt att hitta dem. Inte solglasögon och behöver inte filter -UV -strålar. 4. Om det finns grönt gräs fungerar glasdetektorn bra och om gula eller ljusa blad faller överallt gör det ingen större skillnad för miljön, så det skiljer sig mycket från en vit boll. 5. Glasen fungerar bra när en del av bollen kan ses från gräset. Om bollen är helt blockerad av grovt gräs, observera att glaset inte hjälper dig att se genom gräset. Specifikation: Skick: 100% helt ny Artikeltyp: Golfbollsglasögon Material: PC Färg: Som bilder visas Vikt: ca. 1365.0g Paketlista: 1 xGlasses 1 x Lens Cleaner 1 x Box Obs! 1. Tillåt 1-3 cm fel på grund av manuell mätning. Tack för din förståelse. 2. Skärmarna är inte kalibrerade på samma sätt, objektfärgen som visas på foton kan vara något annorlunda än det verkliga objektet. Ta den riktiga som standard.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%

Inga kundrecensioner