Välj Storlek för att köpa
Välj mellan alternativen till vänster

Flytvästar, Neopren Flytväst För Nybörjare Juniorsporter, Flytvästar För Vuxna För Segelbåt Surfing Forsränningskayaker Vattenhjälp


Pris: 421,34 kr - 456,27 kr
black

  • UNIK DESIGN: Fickan på flytvästens baksida är bekväm för förvaring av personliga föremål och kan placeras i fickan när remmen inte används. och vacker.
  • MATERIAL MED HÖG KVALITET: Vår flytväst är gjord av elastiskt, mjukt neoprenmaterial och innehåller högkvalitativt nytt pärlbomullsmaterial, som är vattentätt, hudvänligt och andas. Och den är bekväm att bära, lämplig för de flesta vuxna och barn. Ge dig en underbar upplevelse
  • BUOYANCY AID: Flytande hjälpmedel har ett främre spänne och justerbar nederkant för att hålla västen på plats medan segling, vattenskoter, surfing eller paddla ombordstigning
  • JUSTERBART WEBBING: Helt justerbart midjebälte med spänne och ett snabblås fram. Justerbara axelkuddar för individuell passform och extra komfort.
  • ANVÄNDNINGAR: Oavsett om du väljer vattensporter utomhus eller fritid vid vattnet, paddling, kan den här flytvästen tillgodose dina behov. Det är mycket lämpligt för fiske, kajakpaddling, forsränning, båtliv och andra vattensporter.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Denna flytväst tål de flesta vuxna och barn och tål upp till 120 kg. Och den här flytvästen kan ge din familj komfort och säkerställa en säker och bekymmersfri upplevelse av vattensporter.

Specifikation
Färg: svart, röd, blå
Material: Neopren
Mellanskikt: EPE-skum
Tillämplig folkmassa: 20 kg-120 kg
Storlek: S / M / L / XL / XXL

Funktion:
1. Högkvalitativt material: Den är gjord av elastisk och mjuk neopren och innehåller högkvalitativt pärlbomullsmaterial, vattentätt, beständigt, hudvänligt, andas, bekvämt att bära och säkrare att bära. använda sig av.
2. Dold ficka design: Fickan på baksidan av flytvästen används för att lagra personliga föremål och kan placeras i fickan när bältet inte används.
3. Hemband: Det släta kantbandet runt flytvästen gör det enkelt och elegant, snyggt och vackert.
4. Dubbel rem på ryggen: Två högkvalitativa starka remmar används på baksidan, med en längd på 3,8 cm. Tätheten kan justeras för att göra slitage starkare och säkrare.

Paketet ingår: 1 * flytväst

Lägga märke till:
På grund av skillnaden mellan monitor och ljuseffekt kan den faktiska färgen skilja sig något från bildfärgen.
Vänligen tillåt 2-3 cm skillnad på grund av manuell mätning.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner