400,00 kr
FRI frakt: Onsdag, 23 jun
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.

Finger Fitness Pro - Redskap för att träna hand och fingrar - Det enda på marknaden som träs på handens ovansida, vilket lämnar handflatan och tummen fria för att greppa olika föremål


Pris: 400,00 kr
Gummiringar LARGE
Amalfi Yellow

Förbättra ditt köp

    Detta passar din .
  • ✅ UNIK - Den unika utformningen gör det möjligt att ha vänsterhandens tumme och handflata helt fria för att greppa föremål och utföra vanliga rutinsysslor, samtidigt som du tränar den hand som redskapet sitter på
  • ✅ FLERA OLIKA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN - Du kan träna samtliga eller bara några av handens fingrar och Finger Fitness Pro är effektivt när det gäller att öva upp tekniken på musikinstrument, framför allt stränginstrument: tack vare den unika formen kan du greppa alla förekommande stränginstrument
  • ✅ BEKVÄM OCH JUSTERBAR - Den unika och ergonomiska formen har tagits fram för att medge en bekväm och säker användning. Gummiringarna med sina två sidoband gör att varje finger kan böjas fritt utan att någonting kommer i vägen och hindrar rörelsen. Finger Fitness Pro kan justeras efter önskad träningsnivå och handens storlek
  • ✅ STORLEK LARGE – Pekfingret, långfingret och ringfingret i viloläge (utan belastning): längd max 84 mm., diameter max 20 mm. Lillfingret i viloläge: längd max 70 mm., diameter max 18 mm
  • ✅ GARANTI 100 % - Kontakta oss om du inte är nöjd med produkten. Vi ger dig all hjälp du kan behöva

Produktinformation

Storlek:Gummiringar LARGE  |  Färg:Amalfi Yellow

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Storlek:Gummiringar LARGE  |  Färg:Amalfi Yellow

Finger Fitness Pro är den enda utrustningen för att träna fingrarna som man trär på handens ovansida så att handflatan och tummen lämnas fria för att greppa föremål och utföra dagliga rutinsysslor, inklusive att använda musikinstrument.

Förpackningen innehåller en reglerbar manschett  och fyra gummiringar. Ringarna är gjorda av silikongummi och finns i två olika storlekar (Small eller Large). 

Finger Fitness Pro är särskilt effektivt för att öva upp den tekniska färdigheten när det gäller musikinstrument, framför allt stränginstrument (gitarr, bas, fiol etc.): dess unika och innovativa form gör det möjligt att ha den på och obehindrat greppa greppbrädan på olika stränginstrument, vilket ger möjlighet att spela samtidigt som handen tränas.

Bruksanvisning:

  1. Trä på manschetten på vänster hand och placera den på handens ovansida tills du hittar ett bekvämt läge. Justera fästet så att bandet passar handledens omkrets.
  2. För in gummibanden: den tunnaste delen av gummibandet ska fästas i lämplig krok i plastkammen. Dra bandet genom området där krokarna sitter. Lyft upp det en aning när du har nått rätt längd så det fäster i kroken.
  3. För in fingret mitt i gummibandet, nerifrån och upp, och för därefter in det i ringen tills den fäster vid andra fingerleden.

Vi rekommenderar att du värmer upp och stretchar handen inför varje träningssession. Det är viktigt att börja med en låg spänningsnivå och utföra samtliga övningar långsamt med ett par upprepningar för att sedan gradvis öka övningarnas intensiteten och/eller varaktighet. 


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner