471,14 kr
FRI frakt: Måndag, 19 apr
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Fantastisk Lash Force Eyelash Growth Serum BÄSTSÄLJARE (8 ml) NYK1 Ögonfransserum Ögonfransar Ögonbryn Växa Tjockare Naturlig Längre Lyft Ögonfransar Förbättra Snabb Ögonfrans Tillväxt

av NYK1

Pris: 471,14 kr
Lash Force (1 unit)

Förbättra ditt köp

  • ?Ja det är sant, EYELASH SERUM FUNGERAR verkligen - men inte alla av dem, så bli inte lurad. Denna prisbelönta ögonfransar växtform är #1 EYELASH GroWTH SERUM bästa säljare på Amazon, men var tålmodig; fransar och ögonbryn kommer att se fantastiska resultat inom 6–8 veckor. Upplev en fantastisk snabb lash tillväxt med NYK1 ögonfransar ögonbryn och ögonfransar tillväxtserum. Vårt ögonfransförbättrande serum har testats och fulländats. Du måste prova Lash Force för att tro på det.
  • ?Utbyte 3 x gångs tillväxt med det bästa ögonfrans-tillväxtserumet – det fungerar annorlunda mot andra serum där ute. Istället för att konditionera ögonfransar och Brows, stimulerar det blodflödet medan du rengör och rensar blockeringens folliklar. Fler näringsämnen betyder fantastiska resultat. Trevlig morgon- och nattapplikation är nyckeln, annars kommer du att begränsa näringsflödet och bryta tillväxtcykeln som resulterar i dåliga resultat. Används på rätt sätt kommer denna ögonfrans serumtillväxt inte att misslyckas.
  • ?För att använda två gånger om dagen som en lockig uggla – rötterna måste drenched, men inte droppande, i NYK1 ögonskugga två gånger om dagen. En app som saknas kommer att hålla processen. Kontinuell rengöring och stimulering är avgörande för att uppnå maximalt resultat. Få dramatiska naturliga ögonfransar, fransar och bryn. Resultaten är verkligen så bra! Försök att bli förvånad. På 4 veckor blir dina fransar tjockare, mörkare, fylligare och upp till 2 x längre gånger veckor 6–8. Håller mer än 3 månader med användning två gånger per dag.
  • ?Applicera på 10 sekunder - Bara två gånger om dagen på ren hud precis som flytande eyeliner på basen av ögonfransarna och/eller i ögonbrynen. Ögonfransserumet har en klar, tunn konsistens som är helt omärkbar. Perfekt säker för kontaktlinsanvändare och kommer inte att ändra ögonfärg som vissa andra märken. Dermatologiskt och ögonläkare testad. Till skillnad från glaukom medicin och bimatoprost, är Lash Force säker att använda. Inget behov av magnetiska ögonfransar eller ett lashlyftkit
  • ?Otroligt långa naturliga fransar och ögonbryn – Kom ihåg att LashForce är också ett ögonbrynsserum. Om du vill ha en tjockare, mörkare snabb ögonbryntillväxt, särskilt om du har en skallig fläck och vill fylla det med ditt eget naturliga hår, istället för att behöva penna i specifika luckor. Fantastiskt att återställa till naturliga fransar. Perfekt istället för Lash Extensions - hårtillväxtserum på några veckor. Avancerade ögonfransbalsam-resultat förstärkt av mascara och ögonfransfärg.

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktinformation

Färg:Lash Force (1 unit)

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback


Köp den med

  • Fantastisk Lash Force Eyelash Growth Serum BÄSTSÄLJARE (8 ml) NYK1 Ögonfransserum Ögonfransar Ögonbryn Växa Tjockare Naturlig Längre Lyft Ögonfransar Förbättra Snabb Ögonfrans Tillväxt
  • +
  • Olaplex Hair Perfector No.3 100ml
Totalt pris: 718,45 SEK
Köp de valda objekten tillsammans

Produktbeskrivning

VÄX DINA ÖGONFRANSAR UPP TILL 3x LÄNGRE 

NYK1 Lash Force är ett innovativt, koncentrerat Pure Eyelash & Eyebrow Growth Serum som kombinerar specifika, renade ingredienser som stimulerar, regenererar, bygger om och aktiverar tillväxt i både längd och tjocklek för att skydda strukturen på varje follikel.

**OBS**

Den här produkten fungerar verkligen, MEN du måste ha tålamod! Kunder som Hilde kom i kontakt med oss för att säga att det tog till veckor 5 och 6 innan hennes naturliga tillväxt blev fantastisk. När du använder Mascara var resultaten otroliga i vecka 8!

Fortsätt använda rätt och du kommer inte bli besviken xx


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner