Elodie Details Mössa

3,9 av 5 stjärnor 9 betyg

Pris: 399,00kr
Aviator Black

 • PERFEKT BABY-TILLBEHÖR: Dessa bebismössor är otroligt praktiska, oavsett om du reser eller hemma! Mössorna kan hålla ditt barn varmt och bekvämt, antingen i bilen när du kör eller i barnvagnen medan du är på en trevlig utomhuspromenad. Lägg till dessa söta mössor till din babyaccessoar idag!
 • Komfort under vintern: Dessa varma mössor är det perfekta tillbehöret om du vill trösta ditt barn eller täcka öronen mot kylan. Du kan till och med använda dessa mössor i spjälsängen medan din lilla sover! Dessa mössor är bärbara och gör stor skillnad när dina barn är ute i det svala hösten eller vintervädret. De är ett bärbart tillbehör som du använder varje dag!
 • Ett märke gjort för dig! Elodie Details designar var och en av våra högkvalitativa produkter för föräldrar som bryr sig om sina nyfödda och småbarn. Vi ägnar oss åt våra kunder och idén att göra föräldraskap lite enklare. Var och en av våra produkter är designade för både män och kvinnor. Vi är glada att kunna erbjuda dig det bästa vi har när du höjer ditt barn!
 • Perfekt present till en baby-dusch: Våra mysiga vintermössor är de bästa gåvorna för blivande och förstagångsföräldrar eftersom utrustning för kallt väder (som dessa mössor) gör föräldraskap lite enklare! Dessa barnmössor är ett måste för alla babyshower registreringar. Ge dina vänner och familjemedlemmar bekväma mössor!
 • Hög kvalitet och stilig: Vi är stolta över att producera mössor av hög kvalitet för föräldrar till små pojkar och flickor. Dessa eleganta mössor är tillverkade av mjukt, hållbart och lätt att rengöra material! Dessutom är de otroligt praktiska när du reser på grund av deras storlek. De finns i neutrala färger, solida färger och andra mönster som kommer att visa upp din modekänsla!
Välj Storlek för att köpa

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Att välja rätt mössor kan vara svårt för både nya föräldrar och veteraner Under de första åren av barnutveckling är det viktigt för ditt barn att ha något för att hålla dem varma och bekväma när de reser i bilen eller barnvagnen. Varje förälder kan berätta hur ett käckt barn kan vara när de är obekväma eller kalla under vintermånaderna. Våra mössor är tillverkade av olika material för att säkerställa att ditt barn får den varma komforten som hjälper till att lugna dem. På Elodie details vill vi att processen att välja rätt mössor för ditt barn ska vara enkelt för dig! Det är därför vi har skapat dessa originella, snygga mössor för spädbarn som kan hjälpa ditt barn att hålla sig skönt och varmt, oavsett om de vill mysa med dig eller somna. Vi lägger passion och kärlek till varje produkt vi tillverkar, eftersom vi är också föräldrar också; vi vet hur viktigt det är att du har förtroende för babyprodukter du använder. Dessutom skapar vi varje mössa med en unik och färgglad design som du kan använda för att uttrycka den individuella personligheten hos din lilla. Från djurtryck till blommönster till fasta ämnen till ränder, vi har precis den mössa du behöver! Vi har också ull-, päls- och bomullsstilar för att ytterligare öka dina val. Vi vet att ditt barns välbefinnande kommer först, och det är därför vi vill ge ditt barn de kvalitetsprodukter de förtjänar.

Produktinformation

 • Produktens mått ‏ : ‎ 19 x 0.5 x 3 cm; 101 Gram
 • Första tillgängliga datum ‏ : ‎ 14 Juni 2020
 • Tillverkare ‏ : ‎ Elodie Details
 • ASIN ‏ : ‎ B07VWMXHQ8
 • Avdelning ‏ : ‎ Bebis-pojke
 • Kundrecensioner:
  3,9 av 5 stjärnor 9 betyg

Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

3,9 av 5 stjärnor
3,9 av 5
9 övergripande betyg
5 stjärnor
62%
4 stjärnor 0% (0%) 0%
3 stjärnor
24%
2 stjärnor 0% (0%) 0%
1 stjärna
14%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

Amazon Customer
1,0 av 5 stjärnor Wrong size again and again
Granskad i Storbritannien den 21 oktober 2019
Färg: Paris CheckStorlek: 2T / 3TVerifierat köp
Darcy
5,0 av 5 stjärnor Gorgeous gorgeous gorgeous
Granskad i Storbritannien den 28 juni 2020
Färg: Vintage FlowerStorlek: 2T / 3TVerifierat köp
Cliente Amazon Prime
3,0 av 5 stjärnor Elodie cappellino invernale
Granskad i Italien den 14 januari 2021
Färg: Vintage FlowerStorlek: 2T / 3TVerifierat köp
Kundbild
3,0 av 5 stjärnor Elodie cappellino invernale
Granskad i Italien den 14 januari 2021
Questa volta Elodie ha un po’ deluso: diversamente da quanto pubblicizzato in foto, il capellino non ha una fibia di chiusura, ma dei magneti ed il tessuto sicuramente impermeabile perde in bellezza.
Poi, rende i capelli elettrici essendo 100% poliestere l’interno.
Non pienamente soddisfatta.
Bilder i den här recensionen
Kundbild Kundbild
KundbildKundbild