532,55kr
GRATIS leverans fredag, 3 februari på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans). Beställ inom 10 tim 19 min
I lager.
[{"displayPrice":"532,55 kr","priceAmount":532.55,"currencySymbol":"kr","integerValue":"532","decimalSeparator":",","fractionalValue":"55","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"166uWvoZjdGDecKHGxmAzhrgX%2Fuv1xMPknMfpSV9Ojq876Z9AMJvdP7GNGirAIF7FtZwGlP7H%2F49HpVFIgKq6VQEWFvFisvRGDkBa3hj2xodPF%2FxpWCa6hpsZ0Xhvx4Mg4Vm1MD64ryMpM76utIzNC%2BZ59D8lFCmD0Y%2B2fXBe4gTWKt9X1JlihFZbOBpn4wF","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
532,55 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
532,55 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

ELEGOO 8K Standard fotopolymer harts, 405 nm UV-härdande harts, bäst för Saturn 2 8K LCD 3D-skrivare, rymdgrå 1000 g

3,6 av 5 stjärnor 5 betyg

532,55kr
Grå 8K
1 kg

Förbättra ditt köp

 • 【Ljusa och fantastiska färger】Med högkvalitativa pigment och fotoinitiatorer i 8K fotopolymerharts har modellerna tryckta med ELEGOO 8K standard fotopolymerharts en mycket ren och fantastisk färgeffekt, precis som ett konstverk.
 • 【Hög precision och låg krympning】Utförliga tester utförs för att kontrollera den låga volymkrympningen och den höga trycknoggrannheten hos 8K standarden fotopolymerharts innan de släpps till allmänheten. Utmärkt måtttolerans och låg volymkrympning säkerställer hög precision hos de tryckta modellerna med otroligt släta ytor, tydliga detaljer och exakta mått.
 • 【Låg viskositet och god flöde】Med god fluiditet kan hartsen snabbt tränga in i modellen och sedan stelna i form, vilket förbättrar modelltryckets framgång och minskar hartsvidhäftningen på FEP-filmen. Den låga viskositeten garanterar utmärkt 3D-utskriftsprestanda för harts, enkel borttagning av modellen och förlänger livslängden på separationsfolien.
 • 【Inte bräcklig och mindre lukt】ELEGOO R&D-team använder en raffinerad formel för att minimera lukten av harts. Modellerna är inte bräckliga, lätta att rengöra och bra rengöringseffekt. Du kan enkelt skapa högkvalitativa och komplicerade 3D-modeller.
 • 【Brett användningsområde】Speciellt utformad för Saturn 2 8K LCD 3D-skrivare, kombinera ELEGOO 8K standardfotopolymerharts med saturn 2, du kommer att se en mjukare yta och tydligare detaljer än någonsin tidigare. Mycket lämplig för de flesta DLP/LCD 3D-skrivare som använder ljuskällan med 405 nm våglängd.
Produktsäkerhet
Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter. Irriterar huden.
 • Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.

 • Irriterar huden.

 • Kan orsaka allergisk hudreaktion.

 • Orsakar allvarlig ögonirritation.


Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Köps ofta tillsammans

 • ELEGOO 8K Standard fotopolymer harts, 405 nm UV-härdande harts, bäst för Saturn 2 8K LCD 3D-skrivare, rymdgrå 1000 g
 • +
 • Sovol UV Hartsfilter, tratt rostfritt stål och lack-sil tillbehör för Anycubic Photon SLA/DLP 3D-skrivare
 • +
 • ELEGOO Saturnus 2 MSLA 3D-skrivare, UV-harts fotohärdningsskrivare med 10 tums 8K monokrom LCD-skärm, 219 x 123 x 250 mm (8,6
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Dessa varor levereras från och säljs av olika säljare.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktinformation

 • Produktens mått ‏ : ‎ 23.8 x 9.8 x 9.8 cm; 1.17 Kilogram
 • Första tillgängliga datum ‏ : ‎ 27 September 2022
 • Tillverkare ‏ : ‎ ELEGOO
 • ASIN ‏ : ‎ B0B12P8VDW
 • Tillverkarens referens ‏ : ‎ GE-UNI-3D-801
 • Kundrecensioner:
  3,6 av 5 stjärnor 5 betyg

Produktbeskrivning

Ljusa och fantastiska färger
Med högkvalitativa pigment och fotoinitiatorer i 8K fotopolymerharts har modellerna tryckta med ELEGOO 8K standard fotopolymerharts en mycket ren och hisnande färgeffekt, precis som ett konstverk.

Hög precision och låg krympning
Detaljerade tester utförs för att kontrollera den låga volymkrympningen och den höga trycknoggrannheten hos 8K-standard fotopolymerharts innan de släpps ut för allmänheten. Utmärkt måtttolerans och låg volymförkrympning säkerställer hög precision hos de tryckta modellerna med otroligt släta ytor, tydliga detaljer och exakta dimensioner.

Låg viskositet och god fluiditet
Med god flödeskapacitet kan hartsen snabbt tränga in i modellen och sedan stelna i form, vilket förbättrar framgången för modelltrycket och minskar hartsvidhäftningen på FEP-filmen. Den låga viskositeten garanterar utmärkt 3D-utskriftsprestanda, enkel borttagning av modellen och förlänger folieens livslängd.

Inte bräcklig och mindre lukt
ELEGOO R&D Team använder en raffinerad formel för att minimera lukten av hartsen. Modellerna är inte bräckliga, lätta att rengöra och har god rengöringseffekt. Du kan enkelt skapa högkvalitativa och komplicerade 3D-modeller.

Brett användningsområde:
Speciellt utformad för Saturn 2 8K LCD 3D-skrivare, kombinera ELEGOO 8K standardfotopolymerharts med Saturn 2, du kommer att se en jämnare yta och tydligare detaljer än någonsin tidigare. Mycket lämplig för de flesta DLP/LCD 3D-skrivare som använder ljuskällan med 405 nm våglängd.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

3,6 av 5 stjärnor
3,6 av 5
5 övergripande betyg
5 stjärnor
54%
4 stjärnor 0% (0%) 0%
3 stjärnor
23%
2 stjärnor 0% (0%) 0%
1 stjärna
24%

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

S.
1,0 av 5 stjärnor Nach 5 versuchen …
Recenserad i Tyskland 🇩🇪 den 4 januari 2023
Färg: Grå 8KStorlek: 1 kgVerifierat köp

Produktsäkerhet

Produkten är föremål för särskilda säkerhetsvarningar
 • Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.

 • Irriterar huden.

 • Kan orsaka allergisk hudreaktion.