342,14 kr
FRI frakt: jun 28 - jul 16 Detaljer
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av EnShiShiDeXianCanYinYouXianGongSi.

DHYED Utomhus camping strandtält, (120 x 120 x 180 cm) vattentät duschstrand omklädningsrum, 360° full betraktningsvinkel

av DHYED

Pris: 342,14 kr
Armégrön

Förbättra ditt köp

  • Material: Högkvalitativa glasfiberstänger säkerställer att det vattentäta tältet är mycket starkare än uppställningstältet. Det hållbara, solbeständiga, vattentäta och smutsavvisande strandcampingtältet gör din campingresa bekvämare och bekvämare, perfekt för alla väder bilcamping eller utomhusresor med familjetält.
  • Tillräckligt med utrymme: Detta är ett rymligt familjetält som ger tillräckligt med utrymme för hela familjen och utrustning. Med en typisk åttakantig form är tältets huvudhöjd hög för att säkerställa att varje hörn av tältet kan användas optimalt.
  • 360° synfält: 360° allsidigt synfält I klart väder kan du öppna tältkoppen och njuta av den 360°-panoramavyn. I varmt väder har det mörka sovområdet mindre värme eftersom solens strålning fångas upp från övre delen och ger en sval temperatur i tältet.
  • Perfekt tält: mycket lämplig för familjer, par, vuxna, spädbarn, barn, flickor, pojkar och även husdjur (katter och hundar). När du campar, använd vårt tält för att njuta av en rolig utomhusupplevelse! Efter resan behöver du bara lägga tillbaka komponenterna i påsen för att packa och transportera dem.
  • Kundservice: Vi erbjuder den bästa kundservicen och överlägsen kvalitet. Om det föreligger ett kvalitetsproblem är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer att kontakta dig i god tid för att lösa ditt problem.

Produktinformation

Färg:Armégrön

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Färg:Armégrön

Specifikation:
Material: UV-tålig och rivbeständig duk, belagd med silver på insidan, 190T polyester (tält)
Vattentrycksbeständighet: Vattenavvisande 2 000 mmW/R
Färg: militärgrön, orange grå
Storlek: ca. 120 x 120 x 180 cm
Vikt: ca 1,5 kg
Tältstruktur: ett lager
Fäste: Glasstång
Tillbehör: golvspik, vindsrep, tältstång

Tips:
1. Tältet kan installeras snabbt och enkelt och dörren ger maximal flexibilitet, tillförlitligt skydd i vått och dåligt väder, håller innetemperaturen bekväm och minskar risken. På grund av olika bildskärmar och ljuseffekter kan objektets faktiska färg skilja sig något från den färg som visas på bilderna. Tack så mycket
2. Tillåt 1–3 cm mätavvikelse på grund av manuell mätning.
Förpackningslista:
1 x badtält utomhus
8 x stora naglar
2 x vindsdelar
2 x tältstänger


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner