281,75 kr
FRI frakt: jun 28 - jul 16 Detaljer
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av EnShiShiDeXianCanYinYouXianGongSi.

DHYED Vattentätt campingcampinglektält utomhus, lätt pop-up tält utomhus (200 x 150 x 110 cm), kamouflagetält för jakt på tillflykt, lämplig för vandring

av DHYED

Pris: 281,75 kr
3–4 personer

Förbättra ditt köp

  • Material: Tillverkad av vattentätt Oxford-tyg för att säkerställa att det vattentäta tältet är mycket starkare än det stående tältet. Hållbart, solskyddat, vattentätt och föroreningsfritt strandcampingtält gör din campingtur trevligare och bekvämare. Det är ett idealiskt val för camping i alla väder med bilen eller för utomhustält.
  • Ventilation och vattentät: 3–4 personer campingtält kan njuta av fritidsaktiviteter utomhus. Luften kan cirkulera genom luften, andas frisk luft och perfekt förhindra insekter från att tränga in. För weekendcamping eller utomhusäventyr är detta tält definitivt ett bra val.
  • Ur plats: Den kan ge tillräckligt med utrymme för dig och dina vänner. Ljustältet kan förvaras i bilen utan att ta upp för mycket utrymme. Detta kompakta tält är mycket lämpligt för vandring, camping, musikfestival, barntält, fiske eller i djurhuset på stranden. Du kan också se den vackra stjärnnatten när du campar.
  • Tillräckligt med utrymme: Detta är ett rymligt familjetält som ger tillräckligt med utrymme för hela familjen och utrustning. Med en typisk åttakantig form är tältets huvudhöjd hög för att säkerställa att varje hörn av tältet kan användas optimalt.
  • Kundservice: Vi behandlar kunder som familjemedlemmar. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss i tid. Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

Produktinformation

Färg:3–4 personer

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Färg:3–4 personer

Specifikation:
Material:
Skål: 180T silvermonterad
Nere: Vattentät Oxford-duk
Rör: 6,9 mm glasfiber
Färg: kamouflage
Vikt: 1200–1300 g
Typ/storlek:
Två personer: 200 x 150 x 110 cm/78,74 x 59,06 x 43,31 tum
3–4 personer: 200 x 200 x 120 cm/78,74 x 78,74 x 47,24 tum

Tips:
1. Tältet kan installeras snabbt och enkelt och dörren ger maximal flexibilitet, ger tillförlitligt skydd i vått och dåligt väder, håller innertemperaturen bekväm och minskar risker. På grund av olika bildskärmar och ljuseffekter kan den faktiska färgen från artikeln skilja sig något från den färg som visas på bilderna. Tack så mycket
2. Tillåt 1–3 cm mätavvikelse på grund av manuell mätning.
Förpackningslista:

1 x campingtält


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner