5 500,00 kr
159,00 kr leverans: maj 11 - 17 Detaljer
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av shipit2you.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Crossblades Snöskor med mjuk stövelbindning för vandringsskor med harscheisen för snösko, vandring, snösko, skidåkning, turnering skidsystem.

4,3 av 5 stjärnor 4 betyg

Pris: 5 500,00 kr

Förbättra ditt köp

  • Världens först: innovativt snöskosystem för klättring, körning och glidning, utvecklat i Schweiz av skidbindning Pionier Ulo Gertsch. Applikationen inkluderar mild mot medelstor terräng, till exempel föralpina backlandskap. Nu i en uppsättning med harroiss.
  • Snabbt och enkelt att växla från steg till körläge. Utan att behöva installera irriterande klätterpäls eller tillbehör. Perfekt för vintervandring över kullar och fält.
  • Patenterad tvillingprincip med dubbel funktion: smal yta för att traverera hårda snösluttningar för optimal uppgradering och enkel gunga i nedförsbacke. Bredare vingyta i djup snö genom toppdäcket. Med crossblade snöskor kan du njuta av en nedförsbacke med fullt snideri, istället för att kliva ner i berget, vilket gör multiverktygets korsblad så unika, även många skidturer är perfekt genomförbara.
  • Genialisk vändbar platta: på ena sidan löpyta med stålkanter som på normal skidåkning eller snowboard. På baksidan finns en permanent integrerad stigare. Brytaren fungerar på sekunder med kort "klinkande, vänder, klinkar"
  • Vikt med softboot bindning: endast 2160 g per snösko, längd 89 cm, bredd 19,5 cm. Passar skostorlek 36 till 46. Användningsområde: mild till medelstor terräng. Crossbladen tar det kardiovaskulära systemet i rörelse och är särskilt för stadsplilerade själar ren återhämtning, nästan "brinner in" för psyken.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Vad gör Crossblades snöskor så unika? 1.) Med Crossblades snöskor kan du njuta av en nedförsförsbacke med fyllig snideri, istället för att gå ner i berget, vilket gör korsbladen med flera verktyg så unika, även många skidturer är perfekt genomförbara. 2.) Crossbladen ger det kardiovaskulära systemet i rörelse och är särskilt för stadens plågade själar ren återhämtning, nästan "brinner in" för psyken. 3.) Krosslades snöskor är också perfekta att använda på slägggångar, som inte vet detta när du går upp med släden och bryter in med dina skor om och om igen eftersom snön är för mjuk, med korsblad glider du upp kraftfullt och säkert och efter att stugan anländer elegant tillbaka till dalen. 4.) Om du vill gå upp snabbt kör du till ett skidområde och kan transporteras de första etapperna med en gondol, lyft och släplyft, kan du sedan njuta av nedförsbacke eller gå av till säker terräng, för att undkomma livets liv och rörelse i backarna, alltid efter din önskan och humör, du går på eller njuter av en måttlig Freeride Abfahrt". 5.) Tack vare den idealiskt valda kortare och formen på crossbled-snöskorna kan du också åka väldigt säkert på pulversnö och hård snö. 6.) Crossbladen är snabbt lärd sig, alla som har skidupplevelse kommer att undra över den riktade stabiliteten och kontrollbarheten hos Crossblades snöskor, även nybörjare kan hantera snabbt och bra så att de redan kan njuta av den första skidturen. 7.) Tack vare längden på endast 89 cm passar korsblads-snöskor i nästan alla bagageutrymme eller i baksätet på din bil, så den irriterande monteringen av en skidbärare är platt, vilket är mycket fördelaktigt för spontana resor eller skidturer. 8.) Oavsett om det är idrottsutövare eller naturälskare, är Crossbladen hälsosamt, roligt och lätt att lära sig. Korsblad stänger klyftan mellan konventionella snöskor och turgrus.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

4,3 av 5 stjärnor
4,3 av 5
4 övergripande betyg
5 stjärnor
27%
4 stjärnor
73%
3 stjärnor 0% (0%) 0%
2 stjärnor 0% (0%) 0%
1 stjärna 0% (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

La Frite
4,0 av 5 stjärnor Polyvalent
Granskad i Frankrike den 1 april 2021
Verifierat köp