204,49 kr
FRI frakt: Måndag, 28 jun på beställningar över 229,00 kr som skickas av Amazon.
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.

Charminer Push Pop Bubble Sensory Toy, stressminskning leksak silikon sensorisk pedagogisk leksak för barn, vuxna med autism, depression bläckfiskform 2 st


Pris: 204,49 kr

Förbättra ditt köp

  • 【Hjälp med autism och depression】Superleksaker för barn, vuxna, autism, tvångsproblem, ADHS etc. De flesta människor med autism och depression befinner sig i allmänhet i sitt eget rum och har ingen kommunikation med andra människor. Dekompressionsleksaken har en söt bläckfiskform som drar till sig barnens uppmärksamhet. Genom kontinuerlig lek och kommunikation minskar de sin inre ensamhet och ångest.
  • 【Produktfunktion】Charminer Bubble Decompression Toys hjälper till att utveckla barns intelligens genom spel. Trycket lindras från beröringen genom att trycka på bubblorna, och det lätta lyftandet hjälper också till att stimulera öron och ögon för att förändra stämningen. Det kan hjälpa personer med autism och depression att utveckla positiva interaktioner. Det är ett spel som alla kan spela.
  • 【Utveckla intelligens】Spel kan hjälpa till att träna barns beräknings- och tänkfärdigheter. Spelreglerna är enkla: Deltagarna trycker växelvis flera bubblor i varje rad, och personen som trycker den sista bubblan är förloraren. Vanligtvis tillämpas ett 3-vinnssystem med fem spel. Olika spelsvårigheter kan ställas in för barn i olika åldrar.
  • 【Minska stress】Om vi känner oss irriterade och måste släppa våra känslor, är Charminer-dekompressionleksaker ett bra val. Den är liten och bärbar så att du kan ta den med dig. Även om du trycker på den och river den efter behag, skadar den inte fingrarna och är mycket mjuk. När handen är släpp återgår den till sitt ursprungliga utseende.
  • 【Om produkten】Charminer Bubble Decompression Toys är gjorda av högkvalitativ silikon. Den är miljövänlig, giftfri, tvättbar och återanvändbar. Om du har några förslag under användning, meddela oss. Charminer-designteamet har alltid ansträngt sig för att utveckla bättre produkter för att förbättra människors liv.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner