1 070,68 kr
GRATIS leverans: sep 30 - okt 18 Detaljer
I lager.
1 070,68 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
1 070,68 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av MDKJHD.
Returpolicy: Den här artikeln kan returneras
Du är berättigad till fullständig återbetalning för artiklar som returneras i ursprungsskick. Du kan få en partiell eller ingen återbetalning för begagnade eller skadade returer.
1-Click-beställning är inte tillgängligt för artikeln.

CHARON elektrisk crepmaker rutnät: Perfekta blintzer, pannkakor, ägg, bacon och mer, 30 cm non-stick grillpanna (220 V)


Pris: 1 070,68 kr

Förbättra ditt köp

  • få brunchin: Hoppa över brunchlinjerna och piska upp läckra crepes av cafékvalitet precis hemma! med chefmannens elektriska crepmakare och griddle kan du snabbt och enkelt göra crepes, blintzes, pannkakor, omeletter, hashbrunnar och många fler frukostfavoriter. Denna multifunktionella creppanna fungerar också som ett rutnät, så att du kan använda den dag eller natt. Frukost, brunch, lunch eller middag blir enklare och roligare än någonsin!
  • Perfekt tryck: Kraftfullt 1 000 watt värmeelement med en exakt temperaturkontrollvred ger dig konsekvent utsökta och till och med resultat varje gång. Upplyst effektfunktionen indikerar att din crepmakare värmer upp, medan grönt indikatorljus lyser när den har nått önskad kokningstemperatur. Inkluderar gratis spridare av trä och spatel för perfekt distribution och enkel krepe-skapning.
  • Sparar tid och underhåll: Stort köksområde gör det enkelt att skapa crepes i restaurangstil i ditt eget kök. Förvärm bara crepmakaren, sprid ett tunt lager smet och se din crepe-kock på sekunder. Använd den medföljande smeten i trä och spatel för perfekt fördelning, slät textur och enkel vändning.
  • Halkfritt ytskikt: Matlagningsytan är non-stick, så ingen skrapning eller röra! För att rengöra, torka bara av ytan med en fuktig trasa tills matrester tas bort. Låt apparaten svalna före rengöring. Den platta designen gör det enkelt att förvara den – men vi tvivlar på att du någonsin vill lägga undan.
  • Superfint material – vår heta kokplatta är tillverkad av högkvalitativt aluminium av livsmedelskvalitet som är helt säker och pålitlig för långvarig användning.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Produktstorlek: 310 mm x 320 mm x 75 mm
Yttre diameter: 30 cm
Effekt: 1000 w
Märkspänning: 220 V
Med en icke-klibbig och pålitlig aluminiumyta låter vår crepmaskin dig förbereda dina måltider som ett proffs. Speciellt utformad med en 12 tums varm platta, den går direkt till önskad temperatur och gör ditt liv lättare och avslappnat genom att förkorta dina matlagningspass.
Från dosor, blintzes, bacon till pannkakor och crepes, du kan laga allt och också prova nya recept från sin fantastiska kokbok för att imponera på dina gäster.
Med inbyggda LED-ljusslingor och en separat på/av-knapp, nu kan du njuta av en säker och bekväm matlagningstid varje dag!
Spreads värme alltid den stora matlagningsplattan är perfekt för att låta din förbereda bäcken i din anpassade storlek. Den exakta designen sprider ut värmen jämnt för att ge dig goda välkokta måltider till din familj och nära och kära!
Om du har några frågor, kontakta oss gärna via e-post så återkommer vi till dig inom 24 timmar så snart som möjligt.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner