357,91 kr
FRI frakt: Onsdag, 12 maj
Prioriterad leverans: Tisdag, 11 maj
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av Amazon.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Bino lektält hus med trädgård för inomhus och utomhus leksaker för barn från 3 år (lätt rengöring, robust, vattenavvisande, mått: 150 x 110 x 90 cm, material: Polyester), färgglad


Pris: 357,91 kr

Förbättra ditt köp

  • Attraktiv design: Bino Tippi barntält med golv och monteringsstänger är tryckt med vackra motiv runt omgivningen i ditt hem som bjuder in barnen att drömma.
  • Optimala barnbarntillbehör: Tältet för barn förtrollar en vacker fantasi- och drömvärld i miljön och stimulerar små upptäcktsresande att rollspel.
  • Den perfekta presenten för alla barn: Oavsett om det är pojke eller flicka, oavsett om det är inomhus eller utomhus, erbjuder lekhuset en trevlig skugga på sommaren och fantasifull spelrum på vintern.
  • Sofistikerade material: så att du inte behöver oroa dig för fläckar tack vare det genomtänkta och högkvalitativa materialet, kan alla Tippi-tältytor torkas av och lättskött.
  • Kartong: Bino lektält hus med trädgård – leksaker för barn från 3 år – mått: 150 x 110 x 90 cm – material: polyester – färg: färgglad

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Garanti och support

Returpolicy för Amazon.se:Oavsett din lagstadgade ångerrätt får du 30 dagars returrätt för många produkter. För undantag och villkor, se Returinformation.

Feedback


Köp den med

  • Bino lektält hus med trädgård för inomhus och utomhus leksaker för barn från 3 år (lätt rengöring, robust, vattenavvisande, mått: 150 x 110 x 90 cm, material: Polyester), färgglad
  • +
  • Simba- Glass Strand Uppsättning, Flerfärgad
Totalt pris: 389,91 SEK
Köp de valda objekten tillsammans

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Bino lektält hus med förträdgård för inomhus och utomhusleksaker för barn från 3 år (enkel rengöring, robust, vattenavvisande, mått: 150 x 110 x 90 cm, material: polyester), färgglad

| Beskrivning:
På lektältet "Hus med förträdgårdar" i Bino hittar vi absolut varje barn på. Tältet erbjuder tillräckligt med utrymme för att leka och dölja – även för flera barn. Utformningen av lektältet inbjuder de små att drömma och främjar därmed kreativiteten och fantasin förutom detta uppmuntra. Tältet är tillverkat av högkvalitativt PES-material, vilket gör det särskilt robust, resistent och vattenavvisande. Lektältet passar inte bara för användning i barnrummet utan också bra för många lekar i trädgården. Tack vare sin genomtänkta konstruktion är tältet också lätt och snabbt att bygga upp och minska och även mycket utrymmesbesparande. Den optimala presenten till dina små!

| Teknisk dekoration:
- Mått: 150 x 110 x 90 cm
- Material: Polyester
- Färg: färgglad

| Säkerhetshindrag:
Lämplig för barn från 3 år. Alla våra produkter är certifierade av internationellt erkända testlaboratorier och uppfyller kraven i EU:s säkerhetsdirektiv.

| Tillverkare:
Under varumärket Bino & Mertens levererar vi traditionella träleksaker som används för att öka medvetenheten om pojk- och flickors utveckling genom tidig hjälp och bidra till en mer positiv intellektuell och social utveckling. Att leka och lära sig genom finmotoriska färdigheter, utbildning genom hand-öga-koordination, idéer för rollspel och mycket mer, är grunden för våra produkter. Dessa kräver kreativitet, feingekänsla och koncentration till barnet och påverkar de yngre visuella och manuella färdigheterna. Bino grundades 1990 i Tjeckien och har specialiserat sig på leksaker, barnmöbler och dagis. Mertens är ett tyskt traditionmärke med över 90 års historia, under vilken vi planerar och utvecklar högkvalitativa träleksaker. Idag är Bino & Mertens välkända varumärken för träleksaker i världen i över 35 länder. Vårt fokus vid produktutvecklingen ligger alltid på ovanstående grunder. Alla våra produkter är certifierade av internationellt erkända testlaboratorier och uppfyller kraven i EU:s säkerhetsdirektiv.


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner