280,99kr
GRATIS leverans måndag, 30 januari på din första beställning (GRATIS hem- och ombudsleverans)
Eller snabbast leverans imorgon, 27 januari. Beställ inom 11 tim 22 min
I lager.
[{"displayPrice":"280,99 kr","priceAmount":280.99,"currencySymbol":"kr","integerValue":"280","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"right","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"Cbc5p%2BZkwe3tl7ZoEx4L4NF%2BjwZDALmniw0JIYFm%2FvNx9sD9gEA9wpLSKtfBrJWS1zBd3iBiAWlgSawZg2uA1CJpz1p5swMHFdRWTykHVzBOZ3r%2FyzmpRtfpQ2nprd7f6fUJL8II7gW4JzW8DPBh4bAlIEmLEPSoLYXZwqoLErT0pUIHqPS82bw1uSoJjLTk","locale":"sv-SE","buyingOptionType":"NEW"}]
280,99 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
280,99 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Skickas från
Amazon
Säljs av
Har du denna produkt och vill sälja den?

Belle Vous Klara Återanvändbara Plast Matlådor med Lock (12 Pack i 3 Storlekar) - Läckagesäker, BPA-fri Matlåda – Mikrovågsugn, Frys & Diskmaskinsäker - Måltidslåda

4,0 av 5 stjärnor 217 betyg

280,99kr

Förbättra ditt köp


Om denna artikel

  • 12 MATLÅDOR: Inkluderat i vår uppsättning finns 12 klara rektangulära matlådor i 3 olika storlekar med blå lock. Det finns 5 stora matlådor som är L23 x B16 x H10.5cm med en kapacitet på 1890ml, 5 medium stora matlådor som är L23 B16 x H6cm med en kapacitet på 946 och 2 små matlådor som är L17.5 x B11.7 x H7 med en kapacitet på 709ml. Tvätta noggrant innan användning.
  • MIKROÅGSUGNSÄKER, FRYS & DISKMASKINSÄKER: Dessa matlådor är passande för att användas i mikrovågsugn, frys och kan tvättas i diskmaskin (endast översta hyllan). Varje behållare håller upp till -10C och upp till 110C. När de används i mikrovågsugn var säker på att ta av locket. Dessa behållare är även stänksäkra, så du kan lugnt förvara överbliven pasta eller curry i dem utan att färgerna absorberas in i behållarna och dina behållare kommer fortsätta att se nya ut.
  • LÄCKAGESÄKER OCH MATSÄKER: Med lufttäta lock är dessa behållare 100% läckage säkra. Du kan vara lugn med vetskapen om att din Thai gröna curry inte läcker ut i väskan, bilsätet eller på dina kläder innan den härliga lunchtimmen. Behållarna är gjorda av propylen plast som inte innehåller BPA, ftalater eller andra giftiga ämnen in i din mat.
  • KAN ANVÄNDAS OM OCH OM IGEN: Alla behållare i denna uppsättning är återanvändningsbara vilket innebär att de passar för nyttig måltidsplanering för att begränsa dina portioner om du är på diet eller en atlet. De är utmärkta för att ta med överbliven mat till kontoret för lunch dagen efter eller att frysas ner. Lämplig för förvaring av frukt, grönsaker, soppa, curry, sås och nötter. De kan även förvaras inuti varandra för att spara på plats när de ej används.
  • PENGARNA TILLBAKA GARANTI: Alla våra matlådauppsättningar som säljs kommer med en 100% pengarna tillbaka garanti ifall att du inte är nöjd med ditt köp. Om så vore fallet, kontakta oss så återbetalar vi dig.

Vill du återvinna dina elektriska eller elektroniska apparater gratis? Läs mer

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Belle Vous Klara Återanvändbara Plast Matlådor med Lock (12 Pack i 3 Storlekar) - Läckagesäker, BPA-fri Matlåda – Mikrovågsugn, Frys & Diskmaskinsäker - Måltidslåda


Hittade du ett lägre pris? Meddela oss. Även om vi inte kan matcha varje pris som rapporteras, använder vi din feedback för att säkerställa att våra priser förblir konkurrenskraftiga.

Var såg du ett lägre pris?

URL:
Pris: (SEK)
Fraktkostnad: (SEK)
Datum för priset:
/
/

Butiksnamn:
Ort:
Skick:
Pris: (SEK)
Datum för priset:
/
/


Logga in för att ge feedback.

Köps ofta tillsammans

  • Belle Vous Klara Återanvändbara Plast Matlådor med Lock (12 Pack i 3 Storlekar) - Läckagesäker, BPA-fri Matlåda – Mikrovågsug
  • +
  • Belle Vous 10 Pack Klara Återanvändbara Plastmatlådor i 3 Olika Delar Med Lock - Läckagesäkra, BPA Fria Bento Lådor – Mikrovå
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktbeskrivning

Belle Vous Klara Återanvändbara Plast Matlådor med Lock (12 Pack i 3 Storlekar).
Alla behållare i denna uppsättning är återanvändningsbara vilket innebär att de är lämpliga vid nyttig måltidsplanering för att begränsa dina portioner om du är på diet eller en atlet. De är även utmärkta för att ta med överbliven mat till kontoret eller att frysa ner den.

Vad som ingår:
-5 x Stora återanvändningsbara matlådor.
-5 x Medium återanvändningsbara matlådor.
-2 x små återanvändningsbara matlådor.

Storlekar:
-Stor matlåda är: L23 x B16 x H10.5cm med en kapacitet på 1890ml.
-Medium behållare är: L23 x B16 x H6cm med en kapacitet på 946ml.
-Små behållare är: L17.5 x B11.7 x H7cm med en kapacitet på 709ml.

Letar du efter specifik information?

Se frågor och svar

Kundrecensioner

4,0 av 5 stjärnor
4 av 5
217 övergripande betyg

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 1 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

cardav
4,0 av 5 stjärnor Flimsy lids
Recenserad i Storbritannien den 12 juli 2021
2 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
JB
2,0 av 5 stjärnor Broken lids
Recenserad i Storbritannien den 16 mars 2021
Kundbild
JB
2,0 av 5 stjärnor Broken lids
Recenserad i Storbritannien den 16 mars 2021
The quality of the containers is ok for its price, but the lids are very thin and flimsy, feel like those disposable lids for takeaway containers. The box came damaged, and as the lids are of poor quality, some of them are broken I decided to return them.
Bilder i den här recensionen
Kundbild Kundbild
KundbildKundbild
2 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Jack Allen
5,0 av 5 stjärnor Amazing Value!
Recenserad i Storbritannien den 28 december 2021
keith
1,0 av 5 stjärnor Take away containers, possible worth £1.
Recenserad i Storbritannien den 15 oktober 2022
Rihab S.
2,0 av 5 stjärnor Not happy
Recenserad i Storbritannien den 20 oktober 2021