159,19 kr
FRI frakt: Måndag, 2 aug på beställningar över 229,00 kr som skickas av Amazon.
Prioriterad leverans: imorgon
Beställ inom 2 tim och 4 min
I lager.
159,19 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
159,19 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.

BODYMATE Foam roller STANDARD Medelhård Längd 30 cm Diameter 15 cm med gratis e-bok - Professionella foam roller-storlekar

4,6 av 5 stjärnor 5 057 betyg

Pris: 159,19 kr
FUCHSIA

Förbättra ditt köp

  • GRATIS ÖVNINGSBOK: Boken har, utöver en introduktion till kroppens fascia, 25 övningar med foam rollern. Allt förklaras med illustrationer. E-boken kommer att skickas till den email-adress som är registrerad på ditt Amazon-konto. Om du inte fått boken, vänligen kontakta vår kundtjänst.
  • ENKEL OCH EFFEKTIV: Det perfekta träningstillbehöret för självmassage för att massera fascia och lösa upp muskelknutar. Med en längd på 30 cm och en diameter på 15 cm är detta den perfekta massagerullen med medelhårdhet för både nybörjare och proffs. Stor nog för träning i hela kroppen, men ändå lätt att transportera.
  • FÖRBÄTTRAD CIRKULATION: BODYMATE Foam roller STANDARD Medelhård hjälper till att förbättra blodflödet till musklerna. Den släta ytan gör den perfekt för att massera hela kroppen. Öka din styrka, motarbeta smärta, aktivera din djupvävnad, förbättra din rörlighet – du kommer att uppleva träning med BODYMATE Foam roller som en ökning av din livskvalitet.
  • MÅNGSIDIG ANVÄNDNING: Ett viktigt hjälpmedel för fasciaterapi för crossfit, yoga, styrketräning, bodybuilding, boxning och MMA – en fantastisk massagerulle för alla sport- och fitnessfans. Kvalitetsmassagerullen STANDARD från BODYMATE är tillverkad av EPP-skum och är lämplig för rygg, ben, skinkor, nacke och axlar. Med denna roller kan du förhindra skador och stödja återhämtning efter skador.
  • PREMIUMKVALITET: Rullen är gjord av miljövänlig EPP (expanderad polypropen). Polypropylen är 100% miljövänligt och återvinningsbart. Inga mjukningsmedel eller kemiska jäsmedel krävs vid tillverkningen. Om du har några frågor, kontakta helt enkelt AllMates kundtjänst via ditt Amazon-konto.

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktinformation

Färg:FUCHSIA

Teknisk information

Allmän information

Ytterligare information

Feedback

Köps ofta tillsammans

  • BODYMATE Foam roller STANDARD Medelhård Längd 30 cm Diameter 15 cm med gratis e-bok - Professionella foam roller-storlekar
  • +
  • BODYMATE Mini-set för Fascia, Mini-foamroller L15xD6cm, Kula D8cm och Duo-boll D8cm i en uppsättning
Totalt pris:
Lägg till dessa artiklar i din kundvagn för att se vårt pris.
Välj artikel att köpa tillsammans.

Produktbeskrivning

Färg:FUCHSIA

Funktionalitet: : När kroppen trycker ner på det flexibla skummet skjuter skummet in i muskeln och ansluter vävnader, lossar musklerna och stimulerar cirkulationen. En annan fördel är "myofascial frisättning", där samma rullaktivitet hjälper till att räta ut blockerade muskler och deras relation till intilliggande fasciavävnad. Förbättrad cirkulation: Bodymate standard fascial rulle kan hjälpa till att förbättra din blodcirkulation. Bra cirkulation kan leda till lägre blodtryck och ett bättre rörelseomfång. Mångsidig: Ett viktigt träningshjälpmedel för crossfit, yoga, styrketräning, kroppsbyggande, boxning och MMA (blandad kampsport) – en fantastisk massagerulle för alla sport- och fitnessentusiaster. Standard massagerullen från BODYMATE är lämplig för rygg, ben, skinkor, nacke och axlar. Att använda rullen kan förhindra skador och också stödja återhämtning efter en skada. PREMIUMKVALITET: BODYMATE-standardskumrullen finns i två olika längder, 30 eller 45 cm och har en diameter på 15 cm. Det finns också ett färgval. Perfekt för helkroppsträning, men ändå lätt och lätt att bära. Denna medelhårda skumrulle har en slät yta och passar både nybörjare och mer avancerad. BODYMATE standard skumrulle är tillverkad av EPP (expanderad polypropen) som är 100 % miljövänlig, återvinningsbar och inte innehåller föroreningar eller mjukgörare som ftalater. Gratis e-bok: Med varje Body Mate fascial roller får du en PDF-e-bok "Träning med BODYMATE fascial roller" av Claire Alix Anderson. 100 % nöjdhet eller dina pengar tillbaka: Om du inte är helt nöjd erbjuder vi en 30 dagars 100 % återbetalningsgaranti (minus fraktkostnader).


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

4,6 av 5 stjärnor
4,6 av 5
5 057 övergripande betyg
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

Cat
4,0 av 5 stjärnor back Roller
Granskad i Storbritannien den 20 januari 2020
Färg: COOL GREY BLUEVerifierat köp
2 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
kattie13
4,0 av 5 stjärnor Tolle Rolle
Granskad i Tyskland den 3 juni 2018
Färg: SVART/GRÖNVerifierat köp
33 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Rita McCabe
5,0 av 5 stjärnor GOOD PRODUCT - GOOD QUALITY
Granskad i Storbritannien den 4 november 2020
Färg: CARBON GREYVerifierat köp
janet bellis
5,0 av 5 stjärnor Delivered on time
Granskad i Storbritannien den 25 november 2019
Färg: FUCHSIAVerifierat köp
Bazza44
5,0 av 5 stjärnor Multi use for different exercises/physiothereapy benefit.
Granskad i Storbritannien den 18 juni 2021
Färg: RÖDVerifierat köp