1 508,52 kr
85,86 kr leverans: maj 26 - jun 12 Detaljer
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Fraktas från och säljs av DongJiuk.
Har du denna produkt och vill sälja den?

AoYan Siphon kaffebryggarset – belgisk familjebalans sifon kaffebryggare, klassisk och elegant design i retrostil, vakuumpanna kaffekanna, lätt att rengöra, guld

av AoYan

Pris: 1 508,52 kr

Förbättra ditt köp

  • Material: Bästa smakande kaffekopp: Belgiska kaffebryggare sägs göra den bästa smakkoppen Joe; Detta bryggeri producerar en mycket fin kopp kaffe när det används korrekt; nyckelfaktorn med bryggaren är att du ska använda en fin kvarn, använda färskt kaffe och använda kvalitetsvatten.
  • Material: Rostfritt material integrerat filter: Tygfiltret släpper bara in de minsta kaffeslagda partiklarna och alla smaker i slutprodukten. Resultatet är en djärv kopp med Joe. Lätt att använda och tvätta, ett enda filter kommer att hålla dig i många brygder.
  • Material: Lätt att rengöra: Vår enkla att rengöra enhet låter dig spendera mer tid på att njuta av ditt kaffe; rengör helt enkelt med tvål och vatten.
  • Material och kapacitet – 304 rostfritt stål vakuumkolv, sifon-pipett och filterhuvud. BPA-fri borosilikatglas bryggkolv. Silikontätningar av medicinsk kvalitet. Kapacitet 500 ml eller 17 oz, för 3-5 espressokoppar.
  • FLERBÄRNING: Siffonbryggare är tvåkammade enheter, varav en håller malet kaffe och en annan håller vatten över en värmekälla; Ångtrycket orsakar att vattnet "går norr" och går in i kammaren med kaffe, där kaffet börjar brygga; När bryggningstiden har uppnåtts skärs värmekällan och obalansen av trycket i den nedre kammaren orsakar det bryggda kaffet för att sifonera ner från den övre kammaren till det nedre, vanligtvis genom ett filter.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback


Köp den med

  • AoYan Siphon kaffebryggarset – belgisk familjebalans sifon kaffebryggare, klassisk och elegant design i retrostil, vakuumpanna kaffekanna, lätt att rengöra, guld
  • +
  • Groenenberg Manuell kaffekvarn | justerbar hand kaffe bönkvarn | keramisk slipmaskin | rostfritt stål | bärbar kaffekvarn
Totalt pris: 1 818,52 SEK
Köp de valda objekten tillsammans

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktbeskrivning

Historiska ursprung:

Den belgiska balansen sifon bryggarens uppfinning av 1700-talet fungerar genom att placera kaffegrunder i bryggkolven och vatten placeras i vakuumkolven över en spritbrännare – denna flaska är fäst på en balansreglage. Använder gravitationsenergi, vakuum och ångtryck för att brygga dig en läcker kopp.

Instruktioner:

1. Säkert tygfilter på filterhuvudet på Sifhonpipetten och placera det i bryggkolven [Glas]. Sätt in den andra änden i vakuumflaskan [krukan] ordentligt. Se till att den har en tät tätning.

2. Tillsätt cirka 40 g medium fin kaffegrund till bryggkolven. Beroende på din smak.

3. Skruva loss vakuumkolvens plugg. Häll i 450 till 500 cc kallt eller varmt vatten med den medföljande mätkoppen. Handtätt i pluggen och se till att tätningen är bra.

4. Tryck ner balansspak för att höja vakuumkolven. Helt öppna brännarens släckare. Sänk ner vakuumkolven och vila släckarlocket mot den. Lys upp brännaren och vänta.

5. När allt bryggt kaffe sifon tillbaka till vakuumpluntan, bryt pluntan genom att lossa den övre pluggen. Kaffe serveras genom kranen.

Förpackningen innehåller:

1 x belgiska kaffebryggare


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige