232,00 kr
FRI frakt: Torsdag, 11 mar
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Ansiktsservum för män och kvinnor | Organiskt naturligt snigelextrakt hyaluronsyra | akne rynkor stretchmärken hudfläckar ärr | Föryngrar och lyser upp | 100 % tillverkad i Italien

av J.ARMOR
4,1 av 5 stjärnor 67 betyg

Pris: 232,00 kr
  • ?Designat och producerat i Italien – Bio Snigel Slime Serum och hyaluronsyra. Den naturliga utsöndringen av snigel slime har viktiga och unika kosmetiska egenskaper: Närande, skyddande, antioxidant, anti-aging, anti-rynkor, elastisk, anti-akne, korrigering av mörka fläckar på kroppen och ansiktet och på tecken på ärr (också postpartum). Rekommenderas för alla: män, kvinnor, pojkar och flickor i ungdomar som stöter på problem med akne, finnar, oljig hud
  • J.ARMOR TEKNIK FÖR DIN SKÖNHET - Vi producerar detta halvhandgjorda serum från en unik vattenlösning med organiskt vatten av häxa hazel och Centrifugal ros, juice av Aloe Barbadensis löv och extrakt av kamomill Recutita blommor. På grund av detta lägger vi kallt till den renade sekretionen av snigelburr, hyaluronsyra, kalium, pantenol (Pro vitamin A) och vitamin E. Det är ett bioserum utan konserveringsmedel, färgämnen, parabener, nickel och allergener.
  • ?? Naturlig och effektiv på ditt ansikte och kropp – vi kan erbjuda dig ett ansiktsserum med 100 % rent snigelslim men det skulle inte ha varit lika effektivt som detta serum! Snigeldrool ökar dess effekt om den stöter på synergier med särskilda ingredienser som hyaluronsyra, pro-vitamin A och E i särskilda doser. Men för att få en maximal biologisk tillgänglighet behöver den vattenlösliga vektorer närvarande i aloe, kamomill och ros.
  • ?Vägg? För alla typer av ansikten och kroppshuden - Detta serum måste appliceras konstant på morgonen och kvällen för att ge en närande, fuktgivande, regenererande, upplysande och antioxidant effekt på alla hudtyper: torr, kombination, fett. Redan efter den första veckan kommer du att märka tecken på rynkor, ärr, mörka fläckar, akne, finnar, rodnad från för kall eller varm och uttorkning reduceras. Den höga närvaron av kollagen och glykolsyra och hyaluronsyra fyller på huden och återställer dess form.
  • Det är en certifierad organisk produkt – förutom säkerheten hos de bästa naturliga ingredienserna, är detta krämserum certifierat AIAB Bio Eco Cosmetics certifikat 138/CA/2018. Tänk på att det är en fräsch produkt och som sådan bör hållas borta från värme och direkt ljus, bättre om den besvaras i sin ursprungliga låda eller i kylskåpet. ?Vi är säkra på att du kommer att älska det – men du kan alltid returnera den gratis om det inte passar dig.

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktinformation

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Produktbeskrivning

Jarmor snigel slime hyaluronsyra vitamin c rynkor akne ärr fläckar hud J.Armor naturlig organisk funktionell kosmetod – ansikte och läderserum BIO SNAIL BAVA, hyaluronsyra, alOE barbADENSIS, kamouflagelrekreation, ros centifogliha, MAMELIS, vitamin E och PRO vitamin A J.ARMOR TEKNILOGI för din skönhet - Vi producerar detta semi-handgjorda serum från en unik vattenlösning med organiskt vatten av Witch Hazel och Centrifugal Ros, juice av Aloe Barbadensis blad och extrakt av kamomill Recutita blommor. På denna grund lägger vi kallt till den renade utsöndringen av Snail Burr, hyaluronsyra, kalium, pantenol (Pro vitamin A) och vitamin E. Det är ett Bio-serum utan konserveringsmedel, färgämnen, parabener, nickel och allergener. INDIKATIONER För alla åldrar och hudtyper - blandad, torr, fet hud. Det är en effektiv kosmetisk behandling mot brister i ansiktets hud, nacke, décolleté, läppar och ögonområde. Den har regenererande, anti-rynkor, fuktgivande, antioxidant, lugnande, mjukgörande egenskaper för både män och kvinnor. Den kan också appliceras på fet, torr, röd eller sprucken hårbotten HUD ANVÄNDA Applicera på morgonen och kvällen endast ren och torr hud både på ansiktet, halsbandet på décolletéen utan också på hår och hårbotten. Åtgärda med en mild massage med cirkulära stigande rörelser tills den är helt absorberad, vilket ger en behaglig känsla av spänning. Dess ständiga användning minskar synligt ansikts- och nackrynkor, akne, finnar, ärr, ytirritation, hudrodnad, hudblemmor, sjunkande hud, stretchmärken. Den smörjer inte eller lämnar rester, den har en trevlig unisexdoft


Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

4,1 av 5 stjärnor
4,1 av 5
67 övergripande betyg
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige

Populäraste recensionerna från andra länder

D.
2,0 av 5 stjärnor Non contenta
Granskad i Italien den 24 oktober 2018
Verifierat köp
4 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Piperidina
5,0 av 5 stjärnor eccellente siero antirughe bio
Granskad i Italien den 15 april 2018
Verifierat köp
2 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Valeria
5,0 av 5 stjärnor Ottimo prodotto
Granskad i Italien den 10 december 2019
Verifierat köp
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Stella
5,0 av 5 stjärnor Bava di lumaca
Granskad i Italien den 26 september 2018
Verifierat köp
2 människor tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk
Monica
1,0 av 5 stjärnor Deludente
Granskad i Italien den 27 april 2019
Verifierat köp
En person tyckte detta var till hjälp
Rapportera missbruk