166,33 kr
FRI frakt: Tisdag, 3 aug på beställningar över 229,00 kr som skickas av Amazon.
I lager.
166,33 kr kr () Inkluderar valda alternativ. Inkluderar inledande månadsbetalning och valda alternativ. Information
Pris
Delsumma
166,33 kr kr
Delsumma
Uppdelning av första betalning
Fraktkostnad, leveransdatum och ordersumma (inklusive moms) visas i kassan.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.

Aloha Sun Stick SPF 50+ | Face Mineral Sunscreen for Surfing | Eco-friendly Paper Tube 20g (blå)


Pris: 166,33 kr
blå

Förbättra ditt köp

  • SPF 50+ - MYCKET HÖG MINERALSKYDD mot UVA och UVB för att minimera din exponering för skadlig ultraviolett strålning och förhindra för tidig åldrande av huden. NON - NANO SUN-BLOCK - skapar en sköld på huden så att UV-strålarna inte tränger igenom hudlagren. Den använder mineralfiltret titandioxid, vilket är säkert för både dig och revet.
  • 94% NATURLIG MINERALSOLSKÄR | ansikts solskyddsmedel avsedd för vattensporter som surfing, kitesurfing, Stand Up Paddle (SUP) och segling.
  • ZERO-AFFALL - förpackat i ett praktiskt pappersrör för att minska strandföroreningar av plast. FÄRGFÄRGAD - tillgänglig i 3 fantastiska färger - blå, rosa och naken (hudfärg) så att du kan se om solskyddsmedel appliceras ordentligt, plus att det är kul!
  • REEF-SAFE och VEGAN - formeln är fri från kemiska filter och nanopartiklar, och den är vattensäker, så att du kan hoppa i havet med gott samvete.
  • VATTENTÄT och LÄTT ATT ANVÄNDA så att du kan njuta av en längre surf-session medan du är skyddad. Smidig konsistens packad i en bekväm pinne (inga fler feta händer från konventionella solskyddsmedel!)

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.

Produktinformation

Färg:blå

Teknisk information

Ytterligare information

Feedback

Produktbeskrivning

Färg:blå

Produktbeskrivning

ALOHA SUN STICK är ett vattentätt SPF50 + solskydd som är perfekt att använda för surfing, kitesurfing, SUP och andra vattensporter. Det skapar en mineralsköld i ansiktet så att UV-strålarna inte tränger igenom huden. Den har en slät konsistens och är lätt att applicera. Förpackad i ett pappersrör för att minska plastföroreningarna på stränderna och finns i tre olika färger. Varför välja Aloha Sun Stick? Den nya Aloha Sun Stick ger ett högt, mineraliskt solskydd för ditt ansikte även under långa sessioner i vattnet. Formulerad med naturliga ingredienser och endast UV-filter som inte är nano-mineraliska. Designad för surfare av surfare. Säker för koraller. Finns i 3 vackra färger. -> SPF 50+ Mycket högt skydd mot UVB- och UVA-strålning. -> Miljövänligt, plastfritt pappersrör Det är tillverkat av flera kraftpapperskikt, vilket gör det hållbart och möjligt att använda även med våta händer. FSC-certifierad. -> Vattentålig Solskyddsmedelformeln är laboratorieverifierad som starkt vattentät. Tack vare färgerna kan du se hur länge beläggningen sitter kvar i ditt ansikte :) -> Mineralfilter Solstaven är ett solskydd baserat på mineralfilter titandioxid som skapar ett mineralskydd. För din säkerhet innehåller vår produkt inga nanopartiklar. -> Revvänlig Formeln är giftfri för rev enligt Hawaii-lagen. -> Vegan & 94% naturlig Aloha Sun Stick är formulerad mestadels med naturliga ingredienser och innehåller inga ingredienser av animaliskt ursprung. Du kan välja mellan tre pastellfärger, vilket hjälper dig att se om solskyddsmedel fortfarande finns där (eller om du har gnuggat av den) i vattnet). Dessutom gör det solen skönt! Surf säkert i färg! Vilka är huvudingredienserna i Aloha Sun Stick? CASTOR SEED OLJA - Mjukar och släpper ut TITANIUMDIOXID (icke-nano) - Mineral-UV-filter | CANDELILLA WAX - Utjämnar, ger näring | CARNAUBA WAX - Smidig applicering, blank yta | Raspberry Seed Oil - Naturligt UV-filter, återfuktar | VITAMIN E - Antioxidant

Beteckning

Lämna inte i värmen. Förvara på en torr och sval plats. För att tvätta bort det med en torr vävnad / handduk för att ta bort beläggningen. Du kan också använda varmt vatten med tvål / sminkborttagare / tonic. Det kan fläcka kläderna. Detta är en naturlig produkt - alltså är utseendet inte enhetligt och kan variera från en pinne till en annan. Under påfyllningsprocessen kan bubblor eller sprickor finnas kvar, vilket inte är ett problem och inte påverkar produktens kvalitet.

Visa mer

Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige