Aiooy Midjetränare, midja lår trimmer, waist trainer bälte, justerbar 3-i-1 kvinnor träningsbälte för midjestöd sport, kroppsformare viktminskning träning fitness


Pris: 176,89 kr

Förbättra ditt köp

  • 3-i-1 effekt: Höga midjetränare + höfthöjd + lårtrimmer. Hjälper dig att forma den S-formade midjekurvan, bränna överflödigt fett i nedre buken, bli av med fettet inuti låren och höj skinkorna samtidigt. Använd svett för att omforma din perfekta kropp och hjälpa dig att träna frisk.
  • Stretchmaterial i justerbar storlek: Den justerbara kardborrdesignen gör att du enkelt kan justera kompressionen i midjan och varje lår för att uppnå en bekväm nivå. Vår midjetränare använder en förlängd och breddad design, tillräckligt för att täcka din midja och ben, ge dig stöd och undvika skador under träning.
  • Bekvämt tyg: Tillverkad av högkvalitativ, lätt, halkfri polyesterfiber. Använd en speciell halkfri nätyta för att förhindra att någon form glider under benövningar. Den kan också öka värmeansamling och svettning, vilket hjälper dig att bygga en perfekt figur.
  • Hälsosam formning: Vårt midjebälte kan samarbeta med träning, hjälper till att öka blodflödet, stimulera och påskynda kroppens svettning, främja kroppsmetabolism, påskynda fettförbränning i midjan och benen, förbrukar kalorier i kroppen, dra åt buken, minska din vikt, låter dig få en hälsosam och bra figur.
  • För daglig användning: Midjeträningsbältet spelar en bra skyddande roll i sport och förhindrar effektivt muskelbelastning. Hjälper dig att minska muskeltrötthet och ömhet i midjan och benen. Perfekt för alla typer av träning på gymmet. Du kan också bära den oavsett om du springer utomhus, tränar hemma eller tränar yoga.
176,89 kr
FRI frakt: Tisdag, 25 maj på beställningar över 229,00 kr som skickas av Amazon.
I lager.
Din transaktion är säker
Vi jobbar hårt för att skydda din säkerhet och integritet. Vårt säkerhetssystem för betalningar krypterar din information under överföringen. Vi delar inte dina kreditkortsuppgifter med tredjepartssäljare, och vi säljer inte din information till andra.
Säljs av Aiooy och Fraktas från Amazon.
Har du denna produkt och vill sälja den?

Har du en fråga?

Hitta svar i produktinformationen, frågor och svar samt i recensionerna.

Det uppstod ett problem med att slutföra din förfrågan. Försök med din sökning igen senare.
Alla Produktinformation Kundfrågor och svar Kundrecensioner

Din fråga kan besvaras av säljare, tillverkare eller kunder som har köpt den här produkten.

Se till att du publicerar i form av en fråga.

Ange en fråga.


Produktbeskrivning

2

Midja Trainer - bantning Body Shaper bälte - Sport bälte bälte

- Är du fortfarande orolig för ansamlingen av fett i midjan och benen?

- Drömmer du fortfarande om att ha en perfekt S-böjd kropp?

- Oroar du dig fortfarande för att inte kunna bära dina favoritkläder?

Hög midja tränare + höft höft + lår trimmer. 3-i-1-lårtrimmern och rumplyftaren är utformad för att ge målkompression och värmebehållning som kan hjälpa till att påskynda svett, främja ämnesomsättningen, påskynda fettförbränning och hjälpa dig att få en hälsosam och bra figur.

3
5

Lätt att använda

Hitta först kardborrebandet i midjan och benen och justera sedan storleken efter komforten. Det kan ge dig ländryggsstöd och hjälpa dig att förbättra din hållning.

Förbättra din kropp

Svettbältet är ett sporttillbehör under dina fysiska aktiviteter för att öka dess effektivitet. Midjeformaren kan användas i alla typer av aktiviteter som att gå, springa, cykla, göra gårdsarbete eller till och med stödbälten efter förlossningen.

Produktinformation

  • Paketets dimensioner : 25 x 23 x 5 cm; 380 Gram
  • Första tillgängliga datum : 31 Juli 2020
  • Tillverkare : Aiooy
  • ASIN : B08BRMRV29
  • Bästsäljare på Amazon: #6.195 i Sport & outdoor (Visa Topp 100 i Sport & outdoor)

Kundens frågor och svar

Kundrecensioner

5 stjärnor (0%) 0%
4 stjärnor (0%) 0%
3 stjärnor (0%) 0%
2 stjärnor (0%) 0%
1 stjärna (0%) 0%
Hur beräknas betyg?

Inga kundrecensioner

Inga kundrecensioner från Sverige

Det finns 0 recensioner och 0 kundbetyg från Sverige